Мощна буря с мълнии и градушка удари Черноморието, съобщи сайтът Meteobalkans.com. Мълниите

...
Мощна буря с мълнии и градушка удари Черноморието, съобщи сайтът Meteobalkans.com. Мълниите
Коментари Харесай

Ураганна буря в Бургаско: Човек е паднал зад борда на яхта, семейство е блокирано на остров - Общество

Мощна стихия с мълнии и градушка удари Черноморието, съобщи уеб сайтът Meteobalkans.com. Мълниите към Бургас са достигнали 3000 за час.

Гръмотевичната стихия, съпроводена с дъжд и мощен ураганен вятър, е почнала малко след 16:30 ч. На доста места в Бургас има паднали дървета. На места са гръмнали и фотоволтаиците по постройките. Има сигнали и за паднали покриви, счупени чадъри по заведения и плажове, заяви Българска национална телевизия.

По последна информация от регионалната администрация най-тежко е ситуацията в Поморие. Наводнени са улици, спряно е електроподаването, а главните пътни артерии са блокирани. Кметът на Поморие е свикал Кризисния щаб.

В Областния център е подаден сигнал за паднал човек зад борда в Поморие, бурята е завлякла десетина яхти в морето. Семейство е блокирано на остров Свети Иван. Двама души са потърпевши откакто покрив на басейн в хотел се срути върху тях.

Отсечката от изхода на Бургас до входа на Автомагистрала " Тракия " е затворена. Градският превоз е спрян единствено в сектора на “Мария Луиза ” поради паднало дърво на пътното платно. Колите употребяват обходен маршрут.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР